Sommerferie 2002

Nu starter vi:

De første ferieforberedelser er nu afsluttet.

Fruen i huset (chefen tror hun selv) glæder sig til den gode fransk Fast Food.


Mens Junior chefen ser frem til andre mere håndgribelige ting som:
Kolde øller

Først vil vi sende de bedste tanker og en god vind til Lukas, Helle & René der allerede har tyvstartet og er taget til Bulgarien (dog ikke med Camp-Let). Og de er sgu også kommet hele hjem igen.

De to Brande-baserede familier Jacobsen og Parsberg vil i år gentage successen fra de sidste år nemlig en fælles hyggeferie.
Denne gang igen til Frankrig (Alsace) men Chefen har sine betænkeligheder:
Da han nok selv er den der taler bedst fransk i ferieselskabet bliver det spændende om vi kan klare os med: deux biere og combien?
Da det er mit ordforråd.

Vi har følgende plan i hovedtræk:
Kør familien, bilen og camp-letten hurtigst muligt til området omkring Kassel i Tyskland, hvor vi påtænker en enkelt overnatning på Campingplatz "Am Hohen Hagen" i Dransfeld.

Sådan en køretur kræver ifølge chefen:

Smøger


og kaffe i tøndevis.

Næste dag går turen til Alsace (lidt sydligere end sidste år) til byen "Seppois Le Bas". Her slår vi basislejr et ukendt antal dage. På campingpladsen "Camping Les Lupins" mødes vi så med Camp-Let freaksene Inger & Benny (det er værd at bemærke at de heller ikke har en luxusmodel)

Alle tre hold har i år udvidet sommerboligens areal med overdækket terrasse. ( Det er også her værd at bemærke at Parsberg familiens selvfølgelig er en luxusudgave).

Detailbeskrivelse og billeddokumentation følger senere !!!!